#crosscol-left {width: 45%; display: inline-block; float: left;} #crosscol-right {width: 45%; display: inline-block; float: right;} #crosscol-right .widget {margin: 0;}

с.Покотилово, Новоархангельський р-он, Кіровоградська область

четвер, 5 листопада 2015 р.

Супер фінал обласного проекту "Захисник Кіровоградщини".

 Супер фінал обласного проекту "Захисник Кіровоградщини".
Нарешті, 14 жовтня 2015 року в м.Олександрія відбувся супер фінал обласного проекту "Захисник Кіровоградщини".  В даному заході взяли участь команди з 21 району Кіровоградщини. Всі були у чудовому настрою, адже фінальні змагання відбулися у день святкування  Дня захисника України. До програми змагань увійшли такі види: перетягування канату, згинання розгинання рук в упорі лежачи, стрільба з положення лежачи, стоячи, з коліна та естафета з збирання розбирання АК-74. Нашу команду представляли учні 11 класів: Осьмаков Євген  (Надлацька ЗШ І-ІІІ ступенів), Горячківський Роман  (Новоархангельська ЗШ І-ІІІ ступенів №2), Кашанов Максим (Торговицька ЗШ І-ІІІ ступенів ім..Є.Маланюка), Юрійчак Володимир, Беркун Валерій, Барбаза Андрій (Покотилівська ЗШ І-ІІІ ступенів) та учителі предмету «Захист Вітчизни» Соловей Сергій Григорович (Покотилівська ЗШ І-ІІІ ступенів) та Жулінський Єдуард Васильович (Іванівська ЗШІ-ІІІ ступенів). Хотілося подякувати вчителям Соловю С.Г. та Жулінському Є.В. за активну участь та підготовку команди до супер фіналу. Наша команда достойно представила район, показала що в Новоархангельському районі також є справжні чоловіки, справжні патріоти які гідні високо звання «Захисник Кіровоградщини».  Окрема подяка висловлюється начальнику відділу освіти, молоді та спорту РДА Керлсону С.В. за те що знайшли змогу відрядити команду та представити район як один із кращих. Також дякуємо керівнику ПСП «Підвисоцьке»  Соловю Ю.Г. за фінансову підтримку щодо підготовки команди до фінальних змагань.
Саме завдяки вам, нашим чоловікам, нашим Захисникам України, ми знаємо що житимемо у безпеці та  в мирі! ДЯКУЄМО!!!

2 коментарі:

  1. Проект голови облдержадмыныстрації "Захисник Кіровоградщини" справді є унікальним. Лише б на цьому він не закінчився.

    ВідповістиВидалити
  2. Проект голови облдержадмыныстрації "Захисник Кіровоградщини" справді є унікальним. Лише б на цьому він не закінчився.

    ВідповістиВидалити